Na levi: Bruce Willis z zdaj že soprogo Emmo Heming, na desni: Harrison Ford z zaročenko Calisto Flockhart. Foto: EPA
Na levi: Bruce Willis z zdaj že soprogo Emmo Heming, na desni: Harrison Ford z zaročenko Calisto Flockhart. Foto: EPA
Natasha Bedingfield si je moža našla v poslovnih vodah. Foto: EPA

54-letni Willis se je na romantičnem karibskem otoku Parrot Cay poročil s svojim 22 let mlajšim dekletom, manekenko Emmo Heming. Par sta postala lani.

Demi Moore s soprogom Ashtonom Kutcherjem, med svati pa je bila tudi Madonna. Govorice o poroki so vzniknile v začetku tedna, ko so za Willisove goste rezervirali sobe in zasebne vile v hotelu blizu igralčevega doma, ki ga ima na otoku.

Bruce in Demi sta se po 13 letih zakona, v katerem sta se jima rodile tri hčerke (20-letna Rumer, 17-letna Scout in 15-letna Tallulah), razšla leta 2000, a sta ostala v prijateljskih odnosih. Willis je Demi in Ashtona celo naslovil z "moja razširjena družina".

V jarem po dobrih sedmih letih
Willis pa ni edini zvezdnik, ki se je včeraj odločil za usodni korak. Oddana je namreč tudi britanska pevka Natasha Bedingfield, ki se je s poslovnežem Mattom Robinsonom poročila v vinogradih Church Estates v Malibuju (za tiste, ki spremljate: gre za isto lokacijo, kot sta jo za svojo zimsko poroko izbrala Fergie in Josh Duhamel).

27-letna nevesta, oblečena v svileno poročno obleko Vere Wang, je povedala, da je bil poročni dan popoln, preprost, lep in postavljen v naravno okolje.

Tabloidi pa so (malce pozno, a vseeno) izbrskali še, da sta se po sedmih letih in pol zaročila igralca Harrison Ford in Calista Flockhart. 66-letni zvezdnik Indiane Jonesa je 44-letno igralko, nam najbolj poznano iz serije Raztresena Ally, zaprosil za valentinovo.

K. S.