Fergie in Josh sta par že od leta 2004, od leta 2007 pa živita v hiši, ki sta jo kupila skupaj. Foto: EPA
Fergie in Josh sta par že od leta 2004, od leta 2007 pa živita v hiši, ki sta jo kupila skupaj. Foto: EPA
Josh Duhamel, Fergie
Josh in Fergie v sredo, ko sta se od samskega življenja poslovila s skupno fantovščino in dekliščino. Foto: People

Čeprav ameriški rumeni mediji na poroko niso bili vabljeni (oziroma so bili na njej nezaželeni), je reviji OK! uspelo izvedeti, da sta si 36-letni Josh in tri leta mlajša Stacy Ann Ferguson po štirih letih zveze usodni "da" izrekla na posestvu Church Estates Vineyards.

OK! je izbrskal še, da je nevesta nosila obleko Dolce & Gabbana, v rokah je držala šopek belih rož, posutih s kristali, njenih deset družic pa je bilo oblečenih v črno.

Do lokacije je svate odpeljal avtobus
Sicer pa je bila lokacija poroke najbolj varovana skrivnost Hollywooda - celo svatje niso vedeli, kje bo obred potekal. V soboto zjutraj so nato vsi povabljeni dobili SMS-sporočilo, v katerem je pisalo, naj se zglasijo na "zbirni točki", od koder jih je na idilično posestvo pripeljal avtobus oz. kombi.

Med svati so bili, poleg družine in prijateljev mladoporočencev, tudi znani obrazi - paparaci so tako opazili novopečena starša Rebecco Romijn in Jerryja O'Connella, Fergiejine kolege iz skupine Black Eyed Peas, igralki Kate Hudson in Stacy Keibler ter nevestinega tesnega prijatelja iz otroštva, Maria Lopeza. Prišli so tudi Joshevi soigralci iz nanizanke Las Vegas James Caan, Vanessa Marcil in Molly Sims, ki v nanizanki igra njegovo ženo, in številni drugi.

Vstop nepovabljenim strogo prepovedan!
Paparaci so jim seveda sledili, a so z dolgim nosom ostali pred vrati posestva. Nad prizoriščem dogajanja sta ves čas krožila dva helikopterja in tako skrbela za varnost v zraku in nadzirala dogajanje na tleh.

Vstop na posestvo je bil izredno dobro varovan - da bi preprečili vstop nepovabljenim, so gostom celo podelili modre zapestnice. Svoje zapestnice (te so bile oranžne barve) je imelo tudi osebje, ki je skrbelo za hrano, pijačo in vzdušje.

Paparace so "zabavale" žabe in letala
Tisti paparaci, ki so se odločili vseeno taboriti pred vhodom na posestvo, pa so doživeli tudi neprijetno presenečenje - iz ogromnih zvočnikov, nameščenih na vrata, se je zaslišal grozen hrup, ki je trajal, dokler ni bilo zabave konec. Kot poroča OK! je bil hrup mešanica zvokov reganja žab v močvirju in trušča, ki ga povzročajo letalski motorji.

T. K.