JLo in Affleck sta se nazadnje pojavila skupaj na prireditvi marca. Foto: Reuters
JLo in Affleck sta se nazadnje pojavila skupaj na prireditvi marca. Foto: Reuters

Kot je razvidno iz javnega oglasa, ima 3500 kvadratnih metrov prostrana vila 12 spalnic in 24 kopalnic ter je bila "v zadnjih štirih mesecih skrbno obnovljena in razširjena".

"Veličastna graščina Crestview Manor stoji v enem od najbolj ekskluzivnih in varovanih predelov Beverly Hillsa, na dveh hektarih zemlje in ponuja dih jemajoče poglede na okoliško pogorje, s čimer ustvarja spokojno kuliso, ki ji ni para. Zaradi dvojnih vhodnih vrat je brez konkurence tudi zasebnost in varnost graščine.”

Izklicna cena za ta leta 2000 zgrajen nepremičninski biser? 68 milijonov dolarjev.

51-letni Affleck in 54-letna Lopez sta po dveh letih iskanja svojega popolnega skupnega doma Crestview Manor kupila leta 2023 za dobrih 60 milijonov. A prav dolgo v njej nista uživala, saj govorice, da se razhajata, krožijo že nekaj mesecev.

Odpovedana tudi turneja

Maja je Lopez sporočila, da je bila primorana odpovedati svojo svetovno turnejo in da si bo vzela čas za "otroke, družino in najbližje prijatelje". "Srce me boli in povsem sem strta, da sem vas pustila na cedilu. Prosim, vedite, da tega ne bi storila, če se mi ne bi zdelo, da je res nujno potrebno," je sporočila takrat pevka in igralka.

Lopez in Affleck sta svojo romanco sprva začela pred 20 leti, se novembra 2002 zaročila, nato pa se razšla le nekaj dni pred napovedano poroko. Affleck se je zatem poročil z Jennifer Garner, s katero ima tri otroke, Lopez pa z Marcom Anthonyjem, s katerim ima dva otroka. Oba zakona sta propadla, "Bennifer", kot je vzdevek para, pa sta leta 2021 ponovno padla v objem eden drugemu.

Leta 2022 sta se poročila, najprej v Las Vegasu, pozneje pa sta razkošno poročno slavje priredila še na Affleckovi posesti v mestu Savannah v Georgii.