Kick Kennedy in Ben Affleck. Foto: AP
Kick Kennedy in Ben Affleck. Foto: AP

36-letno Kick Kennedy in 52-letnega Afflecka so namreč v zadnjih dneh večkrat opazili med druženjem v Los Angelesu, vključno v med zvezdniki priljubljenem baru Polo Lounge v hotelu Beverly Hills.

Narava njunega razmerja ni znana, poroča Page Six.

Drugače od svojega očeta in številnih sorodnikov se Kick ni vrgla v politiko, ampak je šla po stopinjah svoje mačehe Cheryl Hines in dela kot igralka. Med drugim je ob boku Hinesove nastopila v epizodi serije Curb Your Enthusiasm.

Jennifer in Ben sta drugič zdržala skupaj dve leti in pol. Foto: AP
Jennifer in Ben sta drugič zdržala skupaj dve leti in pol. Foto: AP

Kick, katere polno ime je Kathleen Alexandra, je eden od dveh otrok, ki sta se Kennedyju mlajšemu rodila v zakonu z Emily Black. Ime je dobila po svoji stari teti Kathleen Agnes Cavendish, salonski levinji in starejši sestri predsednika Johna F. Kennedyja. Umrla je leta 1948 v letalski nesreči v Franciji, stara komaj 28 let.

Leta 1944 se je poročila z britanskim aristokratom Williamom Cavendishem, a je zakon trajal le štiri mesece, saj so Cavendisha med drugo svetovno vojno ustrelili Nemci.

Zakon trajal dve leti

55-letna Jennifer Lopez je zahtevek za ločitev od Afflecka vložila v torek, točno dve leti po njuni razkošni poroki v Georgii. Zvezdnika sta bila prvič par med letoma 2002 in 2004, zvezo pa sta razdrla tik pred načrtovano poroko.

Po 17 letih sta romanco obudila, a očitno tudi tokrat ni šlo. Junija sta prodala svojo vilo, poleti pa sta svoja rojstna dneva praznovala vsak na svojem koncu ZDA.

Affleck in Lopezova naj ne bi imela sklenjene predporočne pogodbe. To je bil drugi zakon zanj (prvič je bil poročen z Jennifer Garner) in četrti zanjo.