Ruby zdaj vleče v igralske vode. Foto: Reuters
Ruby zdaj vleče v igralske vode. Foto: Reuters
Woody Allen, Owen Wilson in Carla Bruni
Ruby je ljubosumna na Carlo Bruni, ker je lahko zaigrala v Allenovem filmu. Foto: EPA

Temnolaso maroško lepotico je slavni režiser v svoji izjavi označil za privlačno in fascinantno, nato pa dodal še: "Morda zna celo igrati." Besede, ki so bile kot balzam za Rubyjino dušo. Nato pa je sledila načelu 'kuj železo, dokler je vroče' in Allenu poslala pismo, v katerem mu je napisala, da je ponosna na to izjavo, in mu polaskala, da ima dovolj 'bunga-bunga' zgodb, zato ji je njegova umetnost v tolažbo in ji vliva voljo do življenja, ter dodala, da želi v prihodnosti sodelovati z njim.

V pismu se je razgovorila tudi o Carli Bruni, pevki in ženi francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja, in priznala, kako ji je zavidala, ko je igrala v njegovem filmu, ter kako si je želela biti na njenem mestu. "Kaj ima Carla Bruni več od mene? Nič, samo več sreče je imela v življenju," je dodala Ruby. Zase pravi, da ji v življenju nič ni bilo ponujeno in da si je morala vse izboriti sama. "Zato tudi sanjam, da bi postala vaša nova muza," je sklenila. Woody Allen se na njeno ponudbo (še) ni odzval.

Slivio kot očka, Ronaldo nesramen
Ruby je zaslovela z razvpito afero italijanskega premierja Slivia Berlusconija, ki naj bi ji plačal za spolne usluge, ko je bila še mladoletna. Italijanskim tožilcem, ki so preiskovali primer, pa je temnolaska nato zatrdila, da ji je bil Berlusconi kot očka in da je Cristiano Ronaldo edini človek, od katerega je dobila plačilo v zameno za seks. Portugalski nogometni zvezdnik naj bi s takrat še mladoletno Ruby preživel vročo noč, nato pa jo dobesedno vrgel iz hotelske sobe. Ko se je zjutraj zbudila, Cristiana namreč ni bilo več v postelji, na nočni omarici pa je ležalo sporočilo: "Upam, da te ne bo več v sobi, ko se vrnem. Denar je v torbi!" je pisalo. Ruby je v torbi res našla 4.000 evrov, nato pa v solzah zapustila hotel.