Bo poroki sledil še otrok? Foto: EPA
Bo poroki sledil še otrok? Foto: EPA
Demi Moore
Če je Demi res noseča, se bo znova visoko noseča slikala na naslovnici revije?

V trgovini Le Petit Bateau v Los Angelesu si je Demi, ki se je lani poročila z ameriškim zvezdnikom, precej mlajšim igralcem Ashtonom Kutcherjem, ogledovala oblačila najmanjših številk.

Britanski časopis Daily Star je zapisal: "Demi je spremljala prijateljica, ves čas pa se je gladila po trebuščku, kar počnejo le ženske, ki pričakujejo naraščaj."

Čas bo pokazal, ali sta se Demi in Ashton res odločila za otroka, ki bi bil že Demijin četrti - iz prejšnjega zakona z igralcem Bruceom Willisom ima namreč že tri hčerke.

Zna Demi tudi peti?
Rjavolasa igralka, ki z leti prav nič ne izgublja svoje elegance in lepote, se v zadnjem času posveča predvsem petju, saj to od nje zahteva njena naslednja filmska vloga. Zato večino časa preživi v snemalnem studiu, kjer pili svojo tehniko petja.

V prihajajočem filmu, ki bo prikazoval uboj ameriškega senatorja Roberta F. Kennedyja z naslovom Bobby, bo namreč upodobila Virginio Fallon. Posnela je že posem Louie Louie, prve kritike pa so zelo pozitivne.

Demi je poznana po tem, da se za svoje vloge izvrstno pripravi - pred leti je za vlogo v uspešnici Striptiz kar nekaj časa preživela med resničnimi striptizetami v nočnih klubih.