Foto:
Foto:
Javine bo pozornosti željni Jordan delala konkurenco.

Med tistimi, ki se bodo v Veliki Britaniji potegovali za vozovnico v Kijev, je poleg Jordan še nekaj britanskemu občinstvu znanih obrazov, predvsem udeležencev resničnostnih šovov. Tako se bodo v pevski priljubljenosti na domači glasbeni sceni pomerili Andy Scott Lee, Javine in trio Tricolore.

Znova bo Britance in morda tudi druge Evroipejce skušala osvojiti tudi Gina G., ki se je na Evrosongu pred leti že predstavila s pesmijo Ooh Aah ... Just A Little Bit.

Vsi glasbeniki se bodo pomerili v neposrednem prenosu v BBC-jevi oddaji Making Your Mind Up, ki bo na sporedu 5. marca, vodila pa jo bosta Terry Wogan in Natasha Kaplinsky. Zmagovalca bodo odločili gledalci s svojimi klici.

Britanci upajo, da bodo letos nekoliko bolj uspešni kot lani, ko je pristal njihov predstavnik James Fox na zanje skromnem 16. mestu, in predlani, ko so ostali celo brez vsakršne točke.

Jordan bo na izboru za najboljšo pesem nastopila s svojim pravim imenom Katie Price, obljublja pa, da bodo poslušalci presenečeni nad njenimi pevskimi sposobnostmi.