Demi Moore in Bruceu Willisu se je leta 1988 rodila hčerka Rumer, nekdanja zakonca pa sta se zdaj razveselila novice, da bosta prvič postala babica in dedek. Noseča 34-letnica je na družbenih omrežjih s serijo fotografij nosečniškega trebuščka naznanila, da ju bo s partnerjem Derekom Richardom Thomasom, s katerim sta v zvezi od začetka letošnjega leta, kmalu obiskala štorklja.

Njena 60-letna mama, ki je objavo delila tudi sama, je pripisala, da "vstopa v dobo vroče, odštekane, neuravnovešene babice". Skupaj s hčerkama Scout in Tallulah je 60-letna zvezdnica svojo najstarejšo potomko Rumer pospremila tudi na zdravniški pregled, kjer so posnele prikupno družinsko fotografijo, poroča People.

"Presrečna sem zate, moja draga Rumer," je zapisala igralka in dodala, da ji je v čast biti priča njenemu potovanju v materinstvo in da komaj čaka, da vnuka ali vnukinjo pozdravi na svet. "Zelo sem vesela zate, ljubezen moja," je še ljubeznivo dodala Moore, ki je bila sicer z Willisom poročena med letoma 1987 in 2000.

"Novice o dojenčku so vesele novice," je novopečeni nosečnici navdušeno čestitala tudi Emma Heming Willis, žena njenega očeta, ki se je z njo poročil leta 2009, skupaj pa imata tudi 8-letno Evelyn in dve leti starejšo Mabel. Velika, mešana družina bodočih starih staršev se je skupaj pojavila tudi na skupni božični fotografiji, ki jo je pred kratkim objavila Moore.