Tako je Sacha Baron Cohen v vlogi Brüna paradiral pred promocijo filma v Londonu. Foto: EPA
Tako je Sacha Baron Cohen v vlogi Brüna paradiral pred promocijo filma v Londonu. Foto: EPA

O 'odštekanosti' modnega oblikovalca Brüna se želi družina prepričati sama, zato je poslala pismo produkcijski hiši Universal Studios, da jim omogoči predvajanje filma v dvorskih prostorih. "Pogosto dobivamo pisma od pomembnežev, naj jim pošljemo kopije filmov, ki si jih potem predvajajo v zasebnosti njihovih domov," je povedal vir iz studia Universal.

"Toda ko smo spoznali, da bi si Brüna rada ogledala kraljeva družina, so se pojavili določeni zadržki. Film namreč ni za strahopetce," še je pojasnil vir. "Humor je na takšni ravni, da ga lahko razumeta princa William in Harry, ampak princ Philip pa bo ob njem verjetno doživel srčni napad," je dodal vir. Seznam članov družine, ki si bodo ogledali film ni znan, čeprav se pojavljajo govorice, da naj bi med njimi zagotovo bila kraljica Elizabeta.

Film so v zadnjih tednih prepovedali v Ukrajini. Igralec, ki se je vživel v vlogo avstrijskega modnega oblikovalca, Sacha Baron Cohen, se skoraj vsak teden otepa novih obtožb in groženj s tožbami. Tako je pred dnevi zagrozil, da naj bi lik Brüna v kratkem "pokopal".