Carla Bruni in Nicolas Sarkozy pričakujeta prvega skupnega otroka. Foto: EPA
Carla Bruni in Nicolas Sarkozy pričakujeta prvega skupnega otroka. Foto: EPA

"Resnično me je prevzel. Hodila sva po vrtovih Elizejske palače, pripovedoval mi je podrobnosti o tulipanih in vrtnicah in pomislila sem: Moram se poročiti s tem moškim, predsednik je in ob tem ve vse o rožah, to je neverjetno!" je dejala, poroča slovenska tiskovna agencija STA.

Carla konec oktobra pričakuje otroka in o tem medijem zelo nerada govori. Pred kratkim je dejala tudi, da bo svojega otroka močno varovala pred očmi javnosti. Tokrat je novinarki v pogovoru za radijsko oddajo Newshour zaupala, da o nosečnosti ne govori, ker je vraževerna in ker "to ni zanimivo za Francoze".

Pevka in kantavtorica Carla Bruni je povedala, da je zakon s predsednikom "zelo rokenrol" za oba in da si zaradi zelo stresnega urnika Sarkozyja prizadevata za "mirne in sproščujoče" redke trenutke, ko sta sama.

43-letna Brunijeva, ki je bila dolgo znana po svojih levo usmerjenih prepričanjih, je sicer povzročila nemalo presenečenja, ko se je poročila z bolj konservativnim Sarkozyjem. Kot je še dejala v pogovoru za BBC, pa je njen soprog po ameriških merilih "skoraj levičarski demokrat".