Foto:
Foto:
Številni Britanci so prišli pozdravit mladoporočenca.

Medene tedne bo par preživel na Charlesovem posestvu Balmoral na Škotskem. "Mlada zakonca" sta se takoj po koncu poročnega sprejema v dvorcu Windsor, na katerem je bilo okoli 800 prestižnih gostov, odpeljala na poročno potovanje v avtomobilu, okrašenem z rdečimi, modrimi in belimi baloni in z napisom Pravkar poročena na zadnjem oknu.

Po koncu civilne poroke v mestni hiši se je 56-letni princ Charles zahvalil množici, ki je prišla pozdraviti njega in njegovo nevesto.

Vendar pa so radovedneži zaman čakali na poljub zakoncev, saj Charles in Camilla nista ponovila prizora izpred skoraj 25 let, ko je Charles na balkonu Buckhingamske palače poljubil svojo tedanjo nevesto princeso Diano.

Mnogi Britanci še niso pozabili na svojo kraljico src, vendar Charles še vedno upa, da bodo ljudje sčasoma odprtih rok prejeli tudi njegovo novo ženo, ljubezen njegovega življenja.

Nevesta pa je navdušila predvsem modne strokovnjake, saj sta jih očarali obe obleki, ki ju je nosila na poročni dan. Na civilni poroki v mestni hiši je nosila obleko iz šifona in plašč slonokoščene barve, za blagoslov pa se je preoblekla v porcelanasto modro oblačilo.