Charlie in Denise v srečnejših časih. Foto: EPA
Charlie in Denise v srečnejših časih. Foto: EPA
Denise Richards in Charlie Sheen
Denise je prvič zahtevala ločitev še pred rojstvom hčerke Lole. Foto: EPA

Richardsova je v petek zoper Sheena vložila nalog o nepribliževanju njej in njunima hčerkama na vsaj 90 metrov, potem ko ga je na sodišču obtožila zlorab.

Sodni nalog je zadnje poglavje v burnem zakonu med nekdanjim ženskarjem Sheenom in 35-letno igralko Richardsovo, ki je decembra vložila zahtevo za ločitev po skoraj treh letih zakona, v katerem sta se jima rodili hčerki Sam in Lola.

Gnusna fikcija ali grda resnica?
Zvezdnik humoristične nanizanke Dva in pol moška je v intervjuju povedal, da je Denisina obtožba gnusna fikcija in da je močno užaloščen zaradi njene radikalne poteze, ki da je daleč stran od odgovornega, prisebnega in zdravega starševstva.
"To je odziv na propadel zakon, odziv na neko sprevrženo željo, da me prizadane, kaznuje, spravi ob ugled in popolnoma torpedira mojo podobo odgovornega očeta, ki bi dal svoje življenje za svoje otroke," se je prizadeti Sheen odzval na ženino izjavo.

Richardsonova je sina igralca Martina Sheena obtožila tudi drogiranja, zasvojenosti s kockanjem, obiskovanja prostitutk in spletne pornografije.