Brown z Royalty na podelitvi grammyjev leta 2020. Foto: EPA
Brown z Royalty na podelitvi grammyjev leta 2020. Foto: EPA

Že od prve objave nosečnosti Diamond Brown so nekateri menili, da je oče njenega otroka ameriški zvezdnik Chris Brown. Ta je namreč leta 2019 za manekenko kazal zanimanje, a nič ni bilo uradno potrjeno.

Čeprav je Diamond, ki identitete očeta ni razkrila, pridno objavljala napredek svoje nosečnosti in odraščanje svoje hčerke, 32-letnik domnevnega rojstva svojega najmlajšega otroka javno ni omenil. To se je zdaj spremenilo – da je grammyjevec oče treh otrok, je potrdil s tem, ko je na družbenih omrežjih prvič objavil Lovely Symphani, poroča Billboard.

Diamond je namreč v znak praznovanja njenih prvih treh mesecev na svetu delila fotografijo svoje "male petarde" in pripisala: "Dala sem ti življenje, vendar dejansko si ga ti dala meni." Enako fotografijo deklice, ki se je rodila 7. januarja, je objavil tudi Brown in ji dodal še verigo srčkov.

Na pevčevih družbenih omrežjih se sicer njegova 7-letna hčerka Royalty, ki jo ima z Nio Guzman, in pet let mlajši sin Aeko Catori, čigar mama je Ammika Harris, pogosto pojavljata.