"V bistvu ljudje dobijo zgolj e-pismo, v katerem jim sporočijo kratko in jedrnato: 'Niste več član Case Cipriani.'" je dodal vir za tračarski portal Page Six.

Page Six je dobil vpogled v enega od teh pisem, v katerem je navedeno: "Prosim, upoštevajte, da vam za prihajajoče leto članstva ne bomo več podaljšali."

Spet v drugem pa: "S tem mesecem dalje vaše članstvo ni več aktivno. S prisrčnimi pozdravi, Casa Cipriani New York."

Sorodna novica Člane ekskluzivnega kluba izključili zaradi fotografiranja Taylor Swift

Page Six je sicer že pred časom poročal, da si ekskluzivni klub na skrajnem južnem koncu Manhattna prizadeva malce spremeniti svojo klientelo. "Želijo si malce bolj kul klientelo, predstavnike umetniške scene, bolj profilirane osebe," je povedal vir.

Tiskovni predstavnik kluba je takrat zanikal, da naj bi začeli izključevati člane kluba, in poudaril: "Ponašamo se z zasebnostjo naše skupnosti in ne komentiramo obtožb, ki niso točne."

Ob tem je dodal: "Zveni, da je bil nekdo užaljen, da ne more v klub, ker imamo v zadnjem času res vse več interesa iz umetniškega in zvezdniškega sveta."

Na čakalnem seznamu 4000 ljudi

Vsekakor vlada veliko zanimanje za članstvo v klubu, ki je v znameniti secesijski stavbi Battery Maritime iz leta 1909, med člani in rednimi gosti pa najdemo taka imena, kot so Leonardo DiCaprio, Taylor Swift in newyorški župan Eric Adams. Povpraševanje po članstvu je tako veliko, da naj bi bilo trenutno na čakalnem seznamu približno 4000 ljudi.

Casa Cipriani je sicer maja izključila nekatere člane, potem ko so prekršili stroga pravila kluba, ki prepovedujejo fotografiranje. A nekateri se niso mogli zadržati, ko je v klub vstopila Taylor Swift s svojim takratnim fantom, britanskim rockerjem Mattyjem Healyjem.

"So izjemno uspešni in si želijo prominentnejše ljudi. Odprli so na en način, zdaj pa gredo v drugo smer. Preostali zasebni klubi so katastrofa. Dobro se zavedajo, kaj imajo," je še povedal vir.