Foto:
Foto:

Medtem ko nekateri zvezdniki novico o poroki obešajo na velik zvon, pa se drugi slavni obrazi spretno izmuznejo radovednim paparacem. Ena izmed zvezdnic, ki je s svojo nenadno poroko presentila marsikoga, je zagotovo Gisele Bundchen.

Svetovni mediji so zadnje čase pogosto pisali, da se bosta 28-letna manekenka in njen partner Tom Brady poročila, a je Gisele govorice vedno znova zanikala: "Nehajte mi natikati prstan." Konec februarja pa sta Gisele in Tom le dahnila da na skromnem poročnem slavju v cerkvi sv. Monice v Kaliforniji. Da njuni prijatelji in sorodniki ne bi bili užaljeni, ker jih nista povabila na poroko, sta se Gisele in Tom odločila, da si bosta večno zvestobo obljubila še pred prijatelji in sorodniki. 31-letni Tom in Gisele sta si prstana v drugo nadela pred malce več kot dvajsetimi svati na poročnem obredu na Giselinem domu.

Jessica Alba in Cash Warren sta s svojo nenadno in skromno poroko presenetila tudi svoje starše, ki so o poroki svojih otrok prebrali v časopisih. Kdo so drugi zvezdniški pari, ki so si večno zvestobo obljubili v intimnem vzdušju, daleč od radovednih oči?

D. S.

Še ena brazilska lepotica Adriana Lima je skupaj s svojim izbrancem Markom Jarićem na valentinovo presenetila z novico, da sta se po devetih mesecih zveze skrivaj poročila v Jackson Holu v ameriški zvezni državi Wyoming. Na poroki je bilo prisotnih le nekaj najbližjih, poleti pa naj bi mladoporočenca nameravala poroko ponoviti. Takrat naj bi bila poroka bolj razkošna.
Na dan zaljubljencev pa sta si na drugem koncu sveta dahnila da mehiška igralka Salma Hayek in francoski milijarder Francois-Henri Pinault, ki je tudi oče Salmine hčere Valentine Palome. Nenadna novica o njuni poroki je presenetila marsikoga, saj je bila njuna zveza od vsega začetka zelo burna. Julija leta 2008 je igralka namreč razdrla zaroke s Francozom, pojavile so se tudi govorice, da hodi z Colinom Farrelom, a je na koncu le zmagala ljubezen do francoskega mogotca. Foto: EPA
Pred očmi javnosti skrito poroko sta organizirala tudi Jessica Alba in Cash Warren. Njuna poroka je bila veliko presenečenje tudi za njune starše, saj so v časopisih prebrali, da sta se slavna igralka in filmski producent poročila. Jessica in Cash, ki imata hčerko Honor Marie, sta se spoznala na snemanju filma.
Beyonce in Jay-Z, sta svojo zvezo dolgo skrivala pred očmi javnosti, zato ne čudi dejstvo, da je tudi njuna poroka potekla skrivaj. Na njuni poroki, ki se je odvijala v velikem šotoru na strehi stanovanjske zgradbe v Tribeci, so bili prisotni tudi slavni zvezdniki, kot so Gwyneth in Chris Martin, Kelly Rowland, Michelle Williams.
Aprila lani je svet presenetila tudi novica, da sta se poročila Mariah Carey in igralec Nick Cannon. Večno zvestobo sta si obljubila na Mariahinem posestvu na Bahamih po le dveh mesecih ljubezenske zveze.
Zvezda Talentov v belem Ellen Pompeo se je s svojim partnerjem, glasbenim producentom Chrisom Iveryjem, poročila 9. novembra 2007. Na civilni poroki v New Yorku je bila prisotna le peščica ljudi, med drugim tudi Michael Bloomberg.
Le mesec dni po objavljenih zarokah sta na intimni ceremoniji poročila, pevka in igralka Mandy Moore in pevec Ryan Adams.