Ko je Vic izvedela, da bosta z možem prva zvezdnika na naslovnici revije, je začela od navdušenja kričati. Foto:
Ko je Vic izvedela, da bosta z možem prva zvezdnika na naslovnici revije, je začela od navdušenja kričati. Foto:
David Beckham
David pravi, da je bilo zastrašujoče, ko se se je moral sleči pred polno sobo ljudi.

35-letna zvezdnica, ki je znana po svoji suhljati postavi, je na snemanju za revijo 10 presenetila z izjavo, da z J.Lo nosita isto številko oblačil. Svojo izjavo je utemeljila, ko je govorila o svoji liniji modnih oblačil: "Pravzaprav, tista obleka, ki sem jo poskusila včeraj, je prav ta, ki jo je nosila Jennifer. In kdo bi si mislil, da bom nosila isto številko kot Jennifer Lopez!"

Vic je v intervjuju za Ten Magazine razkrila, da v modni industriji namerava ostati še prihodnjih 10, 15, 20 let. Z možem Davidom Beckhamom sta poleg intervjuja posnela še fotografije.

Multimilijonar se je za snemanje prelevil v moža, ki živi preprostejše življenje in postane "mačo mehanik". Na snemanju je nosil umazano belo majico, ki razkriva tatuje na njegovih rokah. Vic je ohranila svojo podobo Posh Spice in pred objektivi pozirala v privlačnih položajih z nekoliko bolj skodranimi lasmi kot po navadi.

Par so izbrali za dvojno izdajo številke revije ob deseti obletnici izdajanja. Ta odločitev je precej nenavadna, saj naslovnice te revije po navadi dajejo poudarek na modne oblikovalce in proizvode, ne pa na slavne osebe. Tako sta postala prva zvezdnika na naslovnici te revije. Par je fotografiral Cedric Buchet.

Nogometaš je priznal, da mu ni hudo, ker ga je v oglasu za Armanijevo spodnje perilo nadomestil Cristiano Ronaldo. Pravi namreč, da mu je še vedno nerodno, ko zagleda svoj plakat. Ni se še navadil, da ga drugi gledajo kot sekssimbol. "Strah vzbujajoče je bilo, ko sem se moral sleči pred polno sobo ljudi. Ampak ko nekaj časa mine, se navadiš, čeprav moja mama se še vedno ni," pravi David.