Velika sončna očala, čevlji z visoko peto in torba Birkin so zaščitni znaki Victorie Beckham. Foto:
Velika sončna očala, čevlji z visoko peto in torba Birkin so zaščitni znaki Victorie Beckham. Foto:

Čeprav vam modni slog Victorie Beckham ni všeč, je treba priznati, da je nekdanja članica skupine Spice Girls, ena izmed zvezdnic, ki je vedno urejena od glave do peta. Bodisi na rdeči preprogi bodisi na nogometni tekmi, Victoria se vedno pojavi skrbno urejena - velika sončna očala, čevlji z vrtoglavo visokimi petami in torba Birkin so le nekateri izmed zaščitnih znakov matere treh sinov.

Victoria, ki je redna gostja na modnih revijah največjih oblikovalskih imen, vse uspešneje plove v oblikovalskih vodah - nad njenimi elegantnimi oblačili pa se navdušujejo tudi najslavnejša imena, kot so Madonna, Elle Macpherson, Heidi Klum ... Nad njenim modnim slogom pa se ni navduševal umrli modni kritik Blackwell, ki jo je leta 2007 razglasil za najslabše oblečeno zvezdnico.

Victoria je zelo iskana v modnem svetu: krasila je naslovnice modnih časopisov, prelevila se je v manekenko, bila je zaščitni obraz kampanj Marca Jacobsa in Armanija, poleg tega pa je ocenjevala stvaritve tekmovalcev v oddaji The Project Runway.

Danes Victorio lahko vidimo predvsem v elegantnih oblačilih, kako pa so bili videti njeni začetki, si lahko pogledate v spodnji fotogaleriji.