Drew rada govori po telefonu, ne mara pa elektronske pošte. Foto: EPA
Drew rada govori po telefonu, ne mara pa elektronske pošte. Foto: EPA

V intervjuju za revijo Marie Claire je igralka priznala, da se boji tehnologije. Drew meni, da socialna omrežja, kot je Facebook, uničujejo vso romantiko. Pogreša čase, ko so si ljubimci pisali dolga pisma in jih pošiljali po pošti.

Za razliko od nekaterih zvezdnikov, med katerimi so tudi Ashton Kutcher, Jessica Alba in Demi Moore, Drew ne preživi veliko časa na spletu in svojim oboževalcem prek Twiterja ne sporoča, kaj počne. "To, da prosim za telefonski klic, je v tej dobi tehnologije patetično, saj se vse dogovarja prek sporočil. Tega ne prenesem," je razložila igralka.

Zdi se ji, da je vse preveč informacij dostopnih vsem in da tako ljudje o tebi vedo že vse, še preden te spoznajo. Na zmenku ni več treba spraševati, s kom se tvoja simpatija druži, kje je odraščala in kaj dela, trdi Barrymorova, in dodaja, da je romantična duša in jo zato te stvari strašijo.

Za razliko od spleta pa je Drew naklonjena telefonom. Priznala je celo, da si je privoščila tudi uspešen seks prek telefona. To početje se ji sicer zdi čudno, vendar čudno v pozitivnem smislu. Seks prek telefona je primerjala z oranžno barvo las, ki jo je nosila nekaj časa - poskusiš, vendar s tem ne bi mogla živeti celo življenje.

Zvezdnico zadnje tri leta pogosto povezujejo z mladim igralcem Justinom Longom, vendar nihče izmed njiju ni priznal, da sta v zvezi. Drew je njuno zvezo opisala: "Sva dobra prijatelja. Verjamem, da ljudje tega ne dojamejo popolnoma. To razumem. Sprašujejo se: 'Kaj je s tema dvema?' Vendar midva se obožujeva. Najini življenji sta povezani, sva prijatelja, delava in sva delala skupaj."