Bogastvo sester Olsen se ocenjuje na milijardo dolarjev. Foto: EPA
Bogastvo sester Olsen se ocenjuje na milijardo dolarjev. Foto: EPA
Mary-Kate in Ashley Olsen
Kot malčici sta zasloveli v humoristični seriji Nora Hiša. Igralstvo sta obesili na klin, posvetili sta se modnemu oblikovanju. Foto: EPA

27-letna Ashley je v zvezi s 17 let starejšim ameriškim poslovnežem, direktorjem luksuzne modne znamke za očala Oliver Peoples, zdržala le pol leta. "Super moški je, ampak enostavno se ni izšlo," je za Us Weekly dejal neimenovani vir. Predstavnik 27-letne zvezdnice razhoda še ni komentiral.

Ashley je, ko zadeva njeno zasebno življenje, zadnje čase precej redkobesedna. Tri leta je bila v zvezi z zvezdnikom filmov The Hangover Justinom Barthom, bila je tudi z igralcem Jaredom Letom, oblikovalcem Gregom Chaitom in lastnikom restavracije Scottom Sartianom.

Mary-Kate srečna s Sarkozyjem
Druga polovica sester Olsen, Mary-Kate, pa v nasprotju s sestro ne skriva zaljubljenosti niti v javnosti - srečno zaljubljena je v 43-letnega Olivierja Sarkozyja. Ljubezen kažeta na vsakem koraku, večkrat ju je opaziti na košarkarskih tekmah v Madison Squaru v New York, ljubita pa se tako zelo, da sta začela razmišljati tudi o otroku.

"Rada bi zanosila, ni pa še prepričana glede poroke," je za Us Weekly komentiral bližnji "prijatelj" zaljubljenega para. Olsenova je s francoskim poslovnežem v zvezi od maja 2012, v hišo, vredno več kot šest milijonov dolarjev v New Yorku, pa sta se preselila že po treh mesecih zveze.

Polbrat nekdanjega francoskega predsednika, ki je od Mary-Kate starejši 17 let, ima že dva otroka iz prejšnjega zakona. Če se bo Mary-Kate odločila za družino s Sarkozyjem, bo svoje otroke vzgajala daleč stran od radovednih oči javnosti. V intervjuju za revijo Marie Claire je tako dejala, da nikomur ne bi želela otroštva, kot ga je imela sama.

Igralstvo obesili na klin
Čeprav sta si slavo in bogastvo pridobili z vlogo v televizijski seriji Nora Hiša, sta Hollywoodu obrnili hrbet. "Razlog je bil praktičen: enostavno mi ni uspelo, da bi bila na snemanjih in ob tem še ustvarjala nove kolekcije. Brala sem scenarije in na koncu ugotovila, da se ne morem stoodstotno posvetiti obojemu, zato sem izbrala oblikovanje," je pojasnila 27-letna Ashley in dodala: "Zabavna industrija zahteva veliko kompromisov."

Zdaj sta kreativni vodji luksuzne modne znamke The Row, pred kratkim pa sta predstavili še znamko Elizabeth & James, njuno bogastvo pa ocenjujejo na milijardo ameriških dolarjev.