Brüno je poletel po dvorani in pristal na ... Eminemovem obrazu. Foto: MTV
Brüno je poletel po dvorani in pristal na ... Eminemovem obrazu. Foto: MTV

36-letni raper je o dogodku, ko mu je igralec v podobi lažnega avstrijskega modnega novinarja Brüna z golo zadnjo platjo - odet je bil samo v krila in tangice (no, na sebi je imel še škornje) - sedel v naročje, potem pa je Eminem jezno odvihral iz dvorane, povedal: "Navdušen sem, da nama je skeč uspel še bolje, kot sva ga zvadila. Toliko ljudi je ponorelo zaradi tega in vsi so me spraševali o tem."

Po dogodku predstavniki MTV-ja Cohena in Eminema niso želeli razkriti, da je bila predstava zrežirana.

Eminem oboževalec Cohenovega dela
In kako sta se fanta dogovorila za skeč? "Sacha me je poklical, ko smo bili v Evropi. Imel je zamisel za nekaj 'nezaslišanega' na filmskih nagradah. Ker sem velik oboževalec njegovega dela, sva se zmenila za sodelovanje," je povedal Eminem.

Kot je znano, se je razvpiti raper, ki te dni predstavlja novi album Relapse, v preteklosti že zapletel v različne incidente. A letos je Eminem le odigral jezno vlogo v sodelovanju z Brünom, ki kmalu prihaja na platna s celovečernim filmom, posnetim v slogu Cohenovega lažnega dokumentarca Borata.

"Po prireditvi sem šel v hotel in se nenadzorovano smejal kakšne tri ure," je povedal Eminem. "Še posebej po tem, ko sem si oddajo ogledal na televiziji." V spodnjem videoposnetku si "incident" lahko ogledate tudi vi.

A. K.