Je Eminem res naivno verjel, da bo v drugo bolje? Ali kot pravijo, samo osel gre dvakrat na led. Foto: Reuters
Je Eminem res naivno verjel, da bo v drugo bolje? Ali kot pravijo, samo osel gre dvakrat na led. Foto: Reuters
Zakon morda res ni bil uspešen, vendar je Eminem v njem dobil ljubko hčerko Hailie Jade. Foto: EPA

Medijsko zanimiva ločitev porednega fanta in njegove žene se je namreč nadaljevala za zaprtimi vrati, na zasebnem sodnem zaslišanju.

Kimberly Mathers želi ob ločitvi dobiti del Eminemovega premoženja, povrnjene stroške za odvetnike in deljeno skrbništvo nad njuno 10-letno hčerko Hailie Jade Scott.

Sicer pa je zveza 33-letnega umetnika in Kimberly zelo razburljiva. Prvič sta se poročila leta 1999, zakon pa je trajal do leta 2001. Nato sta se ločila in tako živel kar nekaj let, vendar sta letos januarja objavila, da sta se pobotala in premostila razlike, zaradi katerih sta se ločila. Medijem sta sporočila, da se imata zelo rada, predvsem pa si želita, da bi njuna hči odraščala z obema staršema.

Eminem je hitro spredvidel svojo napako
Vendar pa je njun ponoven zakon trajal zgolj 82 dni. Eminem je spoznal, da se nista spremenila, zato tudi njun zakon ne bo nič boljši - in vloga za ločitev je bila podana. Njegov odvetnik in Kimberlyjin odvetnik ne dajeta izjav za medije, saj ne želita, da bi njuni stranki prali umazano perilo v javnosti.

Naslednje zaslišanje bo 19. septembra, obe stranki v ločitvenem postopku pa imata časa do 25. avgusta, da zbereta potrebne dokaze in pričanja, ki so pomembni za podprtje njunih zahtevkov.