Eminem je nekoč razjezil Kim z eno izmed svojih pesmi. Foto: EPA
Eminem je nekoč razjezil Kim z eno izmed svojih pesmi. Foto: EPA
Kim Mathers
Kim je imela kar nekaj srečanj z zakonom. Foto: EPA

31-letna Kim je namignila, da je Eminem, s pravim imenom Marshall Mathers, spet začel jemati mamila: "Upala sem, da bo terapija pomagala in da bova končno lahko srečna."

Raper se je lani zdravil zaradi odvisnosti od uspavalnih tablet. Mathersova, ki je imela tudi sama težave z mamili, naj bi bila presenečena, ko je Eminem vložil zahtevo za ločitev prejšnji teden. Dodala je še, da si sama ponovne ločitve ni želela in da mož z njo ni govoril že šest tednov.

Eminem: Ni šlo
33-letni raper je najprej dejal, da ne želi dajati izjav glede svojega zasebnega življenja, toda po ženinih izjavah se ni mogel upreti, da se ne bi odzval. "Prvič, Kimine izjave glede zasvojenosti so neresnične. Drugič, vedela je, da sem vložil zahtevo za ločitev. Želela sva dati najinemu zakonu še eno priložnost, a se ni izšlo."

Zakonske zdrahe
Nekdanja srednješolska golobčka sta se znova poročila 14. januarja in imata desetletno hčer Hailie Jade. Prvič sta se poročila leta 1999, že leto pozneje pa je Eminem po Kiminem poskusu samomora vložil zahtevo za ločitev. Kim se je odzvala z milijonsko tožbo proti možu zaradi "čustvene prizadetosti". Sledila je ogorčena bitka za skrbništvo nad Hailie, ki je nazadnje pripadla raperju. Tokrat naj bi se Eminem strinjal z deljenim skrbništvom.