Evan Rachel in Joey Gordon-Levitt sta tako pozirala na podelitvi nagrad Behind the Camera. Foto: IMDB
Evan Rachel in Joey Gordon-Levitt sta tako pozirala na podelitvi nagrad Behind the Camera. Foto: IMDB
Evan z Jamiejem Bellom in Evan z Marilynom Mansonom
Evan z Jamiejem Bellom (levo) in Evan z Marilynom Mansonom (desno). Foto: EPA
Joseph Gordon-Levitt
Joseph Gordon-Levitt je eden najsvetlejših upov ameriškega filma. Foto: EPA

21-letna zvezdnica Trinajstletnic in v Benetkah nagrajenega Wrestlerja se je s šest let starejšim Joeyjem prvič pojavila na podelitvi nagrad Hamilton Behind the Camera Awards 9. novembra. In če gre verjeti tabloidu National Enquirer, je mlada igralca hitro potegnilo v vrtinec strasti.

"To z Josephom je prišlo kot sreča iz jasnega. Vse sta presenetila. Tako zelo sta se zabavala skupaj: divje sta plesala, pila in flirtala."

Neki Evanin znanec pa zagotavlja: "Joseph je pristno dober fant. Z Evan Rachel sta izjemno usklajen in srčkan par. Po njenem razmerju z Mansonom sploh ne dvomim, da so si njeni starši oddahnili, da končno hodi z nekom neoporečnim in njenim letom primernim."

Marilyna prevzela Diti?
39-letni Manson in Woodova sta svoje sporno razmerje začela decembra 2006 - njej je bilo komaj 19 let, on pa je bil še poročen s kabaretno zvezdnico Dito Von Teese.

Evan Rachel, ki je prej hodila s svojim vrstnikom, britanskim igralcem Jamiejem Bellom (spoznala sta se na snemanju spota Green Dayev Wake Me Up When September Ends), se je v dveletnem razmerju z močno naličenem "goth" rockerjem telesno vse bolj spreminjala v njegovo nekdanjo ženo - veliko belega pudra, svoje svetle lase si je pobarvala na črno, ustnice krvavo rdeče, oprava pa je bila največkrat črna. Razšla sta se v začetku meseca, baje zato, ker jo je on preveč nadzoroval.

Prizemljen in nadarjen
In Joseph, ki se ga spomnimo iz serije 3. kamen od sonca? Eden najbolj nadarjenih igralcev svoje generacije (tako po videzu kot po talentu ga primerjajo s pokojnim Heathom Ledgerjem) sovraži medijsko pozornost in hollywoodsko sceno, obiskoval pa je ugledno newyorško univerzo Columbio, kjer je študiral francoščino.

V zadnjem času smo ga lahko videli v drami Stop-Loss, sicer pa igra predvsem v neodvisnih filmih (denimo Brick ali pa Mysterious Skin sta bili uspešnici festivala Sundance).

K. S.