Ena najuspešnejših mladih igralk ta hip - Lindsay Lohan. Foto: Reuters
Ena najuspešnejših mladih igralk ta hip - Lindsay Lohan. Foto: Reuters
Lindsay Lohan
Lindsay je igralka, pevka in obraz veliko oglaševalskih kampanij. Foto: EPA

Nič čudnega torej, da je imela igralka že mnogo kratkih romanc z najrazličnejšimi igralci, med drugim s Chrisom Pinom in lepotcem iz filma Zlobna dekleta Jonathanom Bennettom.

Lindsay je povedala: "Z glavnim igralcem se vedno zelo zbližam - nič čudnega, če toliko časa preživiva skupaj. Kljub lepemu številu filmov, ki sem jih posnela, pa imam pri poljubljanju pred kamero še vedno nekoliko čuden občutek. Čeprav se zavedam, da gre le za filmski prizor, se mi zdi nemogoče, da me ne bi soigralec začel tudi telesno privlačiti - sicer pa prav to kemijo od nas zahtevajo režiserji, kajne?"

Moški se pred njo potijo in ostanejo brez besed
Mlada zvezdnica, ki so jo pred kratkim povezovali tudi z moodrookim Jaredom Letom, pa je tudi potožila, da se je nasprotni spol kar malo boji.

Vzrok naj bi bila njena iskrenost in neposrednost. Te lastnosti se ni zavedala, dokler je nanjo ni opozorila ena od njenih prijateljic, ki ji je dejala: "Lindsay, ti nisi samo odkritosrčna, ti si že prav strašljivo odkritosrčna." A Lindsay ji je odgovorila: "Menim, da nihče ne more biti preveč iskren."

Poroka - kje je še to ...
Sicer pa se ni bati, da bi šla Lindsay po poti Jessice Simpson in Britney Spears, ki sta se poročili mladi in zelo na hitro. Prepričana je namreč, da mora doživeti še toliko stvari, da trenutno ni sposobna biti zvesta samo enemu fantu.

V intervjuju za revijo Harper's Bazaar je presenetila: "Kar zadeva obnašanje v zvezah, sem bolj podobna moškemu kot ženski. Enostavno ne morem biti dolgo časa samo z enim. Ko pa je toliko moških, ki jih želim bolje spoznati ..."