Pravi, da je v zadnjem letu odrasla. Foto: Reuters
Pravi, da je v zadnjem letu odrasla. Foto: Reuters
Meryl Streep in Lindsay Lohan
Mlada zvezdnica se želi otresti slovesa najstniške kraljice. Foto: Reuters

V intervjuju za neko ameriško revijo je povedala, da sovraži dejstvo, da jo imajo ljudje za najstniško kraljico. Lohanova je namreč v zadnjem času od vlog v družinskih filmih, kot sta Odštekani petek in Herbie: S polnim gasom, napredovala k resnejšim - junija se bo na velikih platnih pojavila v filmu Roberta Altmana A Prairie Home Companion z Meryl Streep, Lily Tomlin in Tommyjem Leejem Jonesom. Snema pa tudi film Chapter 27 o smrti Johna Lennona, v katerem igra tudi njen domnevni spremljevalec Jared Leto.

O svojih težavah z motnjami hranjenja je povedala, da takrat pač ni dojemala, da izjemno suha postava ne izgleda najbolj zdravo. Kilograme naj bi izgubila med zdravljenjem v bolnišnici, potem pa je želela ostati suha, je še dodala. Meni, da so mediji vsemu skupaj posvečali preveč pozornosti in da se v takih trenutkih pokaže, kdo so tvoji pravi prijatelji.

O koncu zveze z nekdanjim fantom Wilmerjem Valderramo, zvezdnikom nanizanke Oh, ta sedemdeseta, je povedala le, da zdaj ve, da ne potrebuje fanta. Dodala je, da je bilo zanjo zadnje leto kot pet življenj, saj je v tem času odrasla in zdaj ve, kaj naj počne in česa ne.