Lindsay se ni prav nič smejala, ko je prebrala članek o sebi. Foto: Reuters
Lindsay se ni prav nič smejala, ko je prebrala članek o sebi. Foto: Reuters
Lindsay Lohan

Intervju z 19-letno zvezdnico je prejšnji teden sprožil veliko prahu, saj naj bi Lindsay v njem priznala, da je imela nekaj opravka z drogami ter težave z bulimijo.

Njene izjave so citirali mnogi rumeni časopisi. V reviji so tudi zapisali Lindsayjino izjavo o tem, zakaj je lani tako močno shujšala. Dejala naj bi: "Sama sebe sem prignala do tega, da mi je bilo neprestano slabo. Zavedala sem se, da imam težavo, a se z njo nisem mogla sprijazniti."

Te Lindsayjine besede naj bi se po mnenju avtorice članka, novinarke Evgenie Peretz, nanašale na posamezna obdobja bulimije mlade zvezdnice. A Lindsay je imela na članek veliko pripomb.

Trdi, da nima težav z bulimijo
V izjavi za javnost je zanikala, da bi imela kdaj koli težave z bulimijo, ter zatrdila, da je novinarka njene besede napačno razumela in interpretirala, ter da je zgrožena nad končno različico članka. Ni pa zanikala, da se je lani večkrat srečala z drogami.

Lindsay je nadaljevala: "Čeprav je novinarka večkrat lagala in spreminjala moje besede, sem še vedno presrečna, da sem se odločila za igralski poklic ter da imam čudovito družino, ki mi stoji ob strani."

A revija Vanity Fair se ne da, saj se je na Lindsayjine besede odzvala z zagotovilom, da je Peretzova ena njihovih najboljših novinark ter da so vse Lindsayjine besede posnete na diktafonu, zato za omenjenim člankom stoji celotno uredništvo.