David ima zaradi poškodbe več prostega časa kot po navadi in rad ga preživi v družbi svojih otrok. Foto: Daily Mail
David ima zaradi poškodbe več prostega časa kot po navadi in rad ga preživi v družbi svojih otrok. Foto: Daily Mail

Ali bo očka navdušil sinove in se bodo vsi podali po njegovih stopinjah, se za zdaj še ne ve. Na fotografijah pa je mogoče opaziti, da Romeo nosi dres s številko 23 in očetovim imenom, kar pomeni, da verjetno v očetu vidi vzornika.

Davida so opazili v losangeleškem parku, kako je svoje tri sinove, enajstletnega Brooklyna, sedemletnega Romea in petletnega Cruza, učil brcati žogo in se z njimi igral. Tako je skozi igro tudi 35-letnik nabiral kondicijo za novo sezono, ko bo znova zaigral za klub LA Galaxy.

Beckhama je poškodba zelo prizadela, saj zaradi nje ni mogel nastopati na SP-ju. Želel si je, da bi si dovolj opomogel vsaj do septembra, vendar mu je zdravnik povedal, da pred oktobrom skoraj zagotovo ne bo mogel igrati. Tako bodo razočarani tudi nekateri njegovi oboževalci, ki si ga želijo videti na tekmi proti newyorškemu klubu Red Bulls.

Družina Beckham je sicer večino poletja preživela na dopustu v domači Angliji. Za nekaj časa so obiskali tudi Francijo, kjer so pričakali Davida, ki se je vračal iz Južne Afrike. V Ameriki pa se večkrat ustavijo tudi ob morju na kalifornijskih plažah.

Pred kratkim je David spregovoril o tem, kakšna je njegova žena Victoria Beckham kot mati: "Je krasna mama. Mislim, da je ena najbolj privlačnih stvari na Victoriji in vsaki ženski, ko vidiš, kako se je pripravljena poglobiti v otroke in z njimi postane čudovita oseba."