Victoria svojega Davida trenutno zasipava z bližino in slo po ljubljenju. Foto: EPA
Victoria svojega Davida trenutno zasipava z bližino in slo po ljubljenju. Foto: EPA
Družina Beckham
Bo družina Beckham kmalu dobila novega družinskega člana? Foto: EPA

Britanski mediji pišejo o tem, da se je modna ikona, slavna "suhica" in pevka nekdanje dekliške zasedbe Spice Girls povsem vrgla v "projekt nosečnost", ker pa seveda ne more zanositi sama, posledice njenega skrbno načrtovanega projekta nosi tudi njen mož David.

35-letni Victorii, ki je že mati treh sinov, Brooklyna, Romea in Cruza, so zdravniki že pred časom svetovali, da mora kot pripravo za četrti naraščaj in povečanje možnosti za zanositev pridobiti nekaj kilogramov. Že nekaj časa je zato zvezdnica na posebni dieti z ogljikovimi hidrati, kar pomeni, da si mora po novem privoščiti polno skledo riža ali krompirja.

Skrb za nogo je bila na drugem mestu
To je bilo na njenem jedilniku tudi med velikonočnimi prazniki, ki sta jih z nogometnim zvezdnikom Davidom preživela na Karibih. A njuno bivanje ni bilo le sproščen dopust, ampak skrbno načrtovano druženje, usmerjeno v le en cilj - zanositev. Victoria je tako svojemu možu petkrat na dan "ukazala" ljubljenje, kar pa Davidu, ki še vedno celi poškodbo ahilove tetive, ni kaj prida ustrezalo.

Davida druženje povsem izmučilo
Njegov prijatelj je dejal: "David si je po treh dneh prav oddahnil, da je Vic morala odpotovati na poslovno pot v London, on pa je odšel na okrevanje v Los Angeles. Sicer se ni pritoževal nad takšno obilico seksa, a pri skrbni negi za poškodovano nogo je nadležno petkrat na dan izvajati še posteljno telovadbo. Victorio bo povsem sesulo, če jima ne bo uspelo zanositi, tega pa David noče. Zato je moral biti ves čas v 'stanju pripravljenosti' in se takoj, ko je njen urnik tako pokazal, moral začeti slačiti. To ga je povsem izmučilo, zato želi napolniti svoje baterije, preden se bosta v ponedeljek spet srečala."

Poznate "jogalozofijo"?
Posh Spice je pred kratkim tudi dejala, da se je zatekla k novi hollywoodski modni muhi - "jogalozofiji", kombinaciji starodavnih meditativnih vaj joge in astrologije. To novost ji je predstavila igralka Jennifer Aniston. "Sovražim obiskovanje telovadnice, a to je zame nujno zlo, zato kar naprej iščem nove načine vadbe. Nedavno sem kupila DVD o 'jogalozofiji' in zanjo si po novem vzamem čas štirikrat na teden. Tako sprostim misli in telo."

'Jogalozofijo" je izumila osebna trenerka Mandy Ingber in človeku nalaga, da mora opraviti točno določeno število ponovitev zahtevnih raztegovalnih vaj, da bi s tem ohranil vitko postavo in okrepil mišice.