Lady Gaga kot naravna, temnolasa 21-letnica. Foto:
Lady Gaga kot naravna, temnolasa 21-letnica. Foto:
... in Gaga danes, platinasta plavolaska, razgaljena za naslovnico Vanity Faira.

Na fotografijah, ki so v teh dneh zaokrožile po svetovnem spletu, potem ko jih je objavila sama Stefani Joanna Angelina Germanotta, kot je Gagino pravo ime, pozira v modi iz 80. let, njeni lasje pa so naravne, kostanjeve barve.
Družbo ji na posnetkih dela njena najboljša prijateljica Lady Starlight, ki jo je spoznala, ko je delala kot burleskna plesalka v New Yorku. Dvojica je nato skupaj nastopala po mestu kot Lady GaGa and the Starlight Revue. Do danes sta dekleti še vedno prijateljici, Lady Starlight pa je zdaj članica Gagine kreativne skupine Haus of GaGa in nastopa kot didžejka na njeni turneji Monster's Ball.
Privlačijo jo slabe romance
Gaga je v zadnji številki revije Vanity Fair spregovorila o svojem vzponu in kako jo je slava naredila za "večno osamljeno".
24-letna pevka se je ob tem slekla za drzno fotoseanso in izdala reviji, da je v celibatu, ker se boji, da bi sicer izgubila ustvarjalni zagon. "Večno osamljena sem. Osamljena sem, ko sem v razmerjih. To je moje stanje kot umetnica," je povedala.
"Privlačijo me slabe romance. In moja pesem (Bad Romance) govori prav o tem, ali sama iščem tovrstna razmerja ali pa me ona najdejo sama. Zdaj sem precej 'celibatna'; nimam časa, da bi zares spoznala koga." In dodala: "Imam čudno mišljenje, da če bom spala z nekom, mi bo ta vzel mojo ustvarjalnost."
Namesto na zdravljenje k babici
24-letna zvezdnica je odkrito spregovorila o tem, kako je udarila samo dno in priznala, da je bila zasvojena s kokainom. A namesto da bi šla na odvajanje v ustrezno ustanovo, se je po pomoč raje obrnila k svoji družini in se s svojo mamo napotila k 82-letni babici.
"Jokala sem. Rekla sem ji, da mislim, da je mojega življenja konec in da nimam nobenega upanja ter da sem delala tako trdo in vem, da sem dobra." Babica je Gagi nato rekla: "Pustila te bom jokati še par ur, nato pa boš nehala jokati, pobrala se boš, šla nazaj v New York in 'razturala'." In točno to je storila.
Lady Gaga je do danes prodala več kot 15 milijonov albumov in 40 milijonov singlov ter je najbolj popularna živeča oseba na svetu, vsaj sodeč po socialnih omrežjih - ima namreč več kot 5 milijonov sledilcev na Twitterju in 14 milijonov oboževalcev na Facebooku.