Kate kot živahna triletnica na počitnicah v Lake Districtu na severu Anglije. Foto: Reuters
Kate kot živahna triletnica na počitnicah v Lake Districtu na severu Anglije. Foto: Reuters

Pet fotografij prihodnje članice britanske kraljeve družine je objavljenih na uradni strani poroke, podarila pa jih je družina Middleton. Na eni izmed njih se petletna Kate smehlja v fotoaparat, na drugi pri treh letih in pol pleza na skalo med počitnicami na severozahodu Anglije, tretja pa je utrinek s počitnic v Jordaniji, na kateri ji družbo delata oče in sestra Pippa.

Spoznala sta se med šolanjem
Na četrti fotografiji je Kate nasmejana na dan zaključka šolanja na škotski univerzi St. Andrews junija leta 2005, na naslednji pa ji družbo že dela njen princ William, ki jo sproščeno drži okoli pasu.

Na strani so dopolnili tudi Katino biografijo in zapisali, da je velika športna navdušenka, v šoli se je preizkusila tudi v različnih dejavnostih. Tako je za svojo univerzo igrala tenis, hokej in košarko, najboljša pa je bila v skoku v višino.

"Catherinini trenutni konjički vključujejo rekreacijo, kot so pohodništvo, plavanje in jadranje, zanimata pa jo tudi fotografija in slikanje," piše na strani, ki je še razkrila, da je Kate med drugim in četrtim letom z družino živela v Amanu v Jordaniji, kjer je bil njen oče zaposlen.