Mariah izžareva srečo. Foto:
Mariah izžareva srečo. Foto:
Mariah Carey
Pravi, da še ni čas za otroke.

Čeprav se je Mariah v preteklosti obremenjevala s svojimi kilogrami, je nekaj na novo pridobljenih ne skrbi (pre)več. Zvezdnica je samozavestna in je videti odlično, uspeva ji tako v karieri (njen album Memoirs Of An Imperfect Angel je visoko na glasbenih lestvicah), odlično pa ji gre tudi v zakonu z 11 let mlajšim Nickom Cannonom.

"Čeprav se nenehno ukvarjam s kilogrami, sem dekle z oblinami," pravi Mariah, ki jo v zadnjem času zaradi promocije albuma gostijo znani ameriški voditeljski obrazi. Občinstvo je med drugim navdušila v oddaji Ellen DeGeneres, gostil pa jo je tudi televizijski kralj Larry King.

Razgovorila se je tudi o prejšnjem zakonu
Pri Larryju se je Mariah razgovorila tudi o razvpitem primeru pevske kolegice Rihanne, ki je pred kratkim prvič javno spregovorila o napadu njenega nekdanjega fanta Chrisa Browna. Mariah je dejala, da je bila žal tudi sama žrtev zlorab nekdanjega partnerja.

"Grozno je bilo. Veste, preprosto se znajdeš v nekem položaju in ne vidiš izhoda. Pri meni je šlo še za to, da me z njim (nekdanjim možem, op. a.) ni povezoval le zakon, ampak sem bila tudi karierno odvisna od njega," je bila kritična Mariah do svojega nekdanjega moža, glasbenega producenta Tommyja Mottole.

Mariah je še zanikala govorice, da je bila noseča. Dejala je, da bo, ko bo postala mati, to zanjo najsrečnejši trenutek v življenju, "vendar pa zdaj še ni pravi čas, saj imam veliko dela". "Veste ne želim, da bi dobila otroka, potem pa bi morala zanj zaradi mojih obveznosti skrbeti varuška," je povedala Mariah, ki je ravno v tem tednu izvedela, da je njena uspešnica Obsessed postala platinasta, kar jo je poneslo med najbolj uspešne ženske glasbenice vseh časov.