Mariah je, ko jo je Nick strastni nagnil, da bi jo poljubil, izgubila tla pod nogami. Foto:
Mariah je, ko jo je Nick strastni nagnil, da bi jo poljubil, izgubila tla pod nogami. Foto:

Kraljica televizijskih zaslonov Oprah Winfrey je imela dobre namene, ko je soproga 39-letne pevke Mariah Carey nagovorila, naj poljubi svojo ženo pred gledalci. Po prvem, skromnem poljubčku na lice, ki ga je Oprah označila za poljub vrste "že dolgo sva poročena", se je 11 let mlajši Nick opogumil in svojo ženo strastno nagnil, da bi jo poljubil. Tudi drugi poskus se mu ni posrečil - Mariah je, namesto da bi dobila strasten poljub, začela križati: "Drži me, padam!"

Kljub manjšemu spodrsljaju pa sta Mariah in Nick, ki sta se po štirih letih zveze lani poročila, v nadaljevanju oddaje spregovorila tudi o svoji zakonski sreči. Nick je povedal, da se, odkar sta z Mariah poročena, vsako jutro prebudi kot najsrečnejši in najbolj blagoslovljen človek na svetu.

Nick: Leta so le številke
Nick je gledalcem Oprahine oddaje še povedal, da ga 11-letna razlika med njima ne moti, saj gre "le za številke", zaupal pa jim je tudi, da je Mariah zaprosil na strehi njegovega stanovanja v New Yorku. Raznežena Mariah je gledalcem ponosno pokazala poročni prstan, ki ga je oblikoval njen mož sam.