Mala Suri je baletno obleko za vaje oblekla že kar doma in se v njej sprehodila po ulici. Foto: zimbio.com
Mala Suri je baletno obleko za vaje oblekla že kar doma in se v njej sprehodila po ulici. Foto: zimbio.com

Štiriletna hčerka slavnih staršev Katie Holmes in Toma Cruisa se sama odloči, kaj bo oblekla, in precej oblek tudi priredi tako, da so ji bolj všeč. Katie je priznala, da je sama večkrat preoblikovala obleke, ko je bila majhna, in povedala: "Suri in jaz zdaj to počneva z njenimi oblekami. Oziroma, bolje rečeno, ona počne to. Reče, da bi rada odrezala rokave, in jaz ji to dovolim."

Suri je sicer poznana kot najbolje oblečena deklica zvezdniških staršev, starša pa že od začetka trdita, da je hčerka nepopustljiva glede tega, kaj želi obleči. Katie meni, da je Suri občutek in navdušenje nad modo podedovala po njej: "Obleke za Suri sem začela delati, ko se je rodila. Obleke sem oblikovala, nisem pa jih zašila, saj nisem preveč dobra v tem."

"Kot otrok sem vedno risala obleke in vedno sem imela rada tkanine. Ko se je Suri rodila, sem želela, da nosi nekatere moje stvari, da ustvarim stvari samo zanjo," je povedala Katie. Igralka meni, da ima Suri dober okus, in presoji svoje hčerke zaupa celo tako, da ji deklica izbira obleke, ki jih nosi na rdeči preprogi.

Samosvoja hčerka posledica čudnega zakona?
Katie je priznala, da je njen zakon s Tomom precej nenavaden. Oba zvezdnika sta namreč pod stalnim pritiskom medijev in ko se jima vse skupaj zdi nenormalno, se osredotočita na vsakodnevna opravila, ki ju vrnejo v realnost.

"Razumem, zakaj veliko ljudi najin zakon dojema kot čudnega. In res je nenavaden, saj naju stalno spremljajo ljudje in spremljajo vse, kar narediva. Ampak jaz se le nasmehnem in kimam," je razložila Holmesova. Povedala je še, da ji je mož v veliko pomoč pri igranju. Kadar koli ga prosi za nasvet v zvezi z igro, ji priskoči na pomoč. "Velikodušen je in sladek. Res je pravi ljudski človek," je dodala igralka.