Najbolj seksi še živeča ženska bo krasila novembrsko naslovnico revije Esquire. Foto: Esquire
Najbolj seksi še živeča ženska bo krasila novembrsko naslovnico revije Esquire. Foto: Esquire

"Zelo mi je všeč ta naslov, toda ta obvezuje, zato moram postati še boljša," je ob podelitvi laskave krone dejala Kate Beckinsale. Hollywoodska igralka, ki je najraje gola, je med drugim priznala, da je od začetka izbora pričakovala, da bo ravno ona postala najbolj seksi še živeča ženska na svetu.

Dobra v postelji, slaba v kuhinji
Samozavestna Kate, ki pogosto polni časopisne stolpce s svojim dolgim jezikom, je ena izmed zvezd, ki o svojem zasebnem življenju rada spregovori. Zadnjo v nizu izjav, ki je šokirala javnost, je Kate podala v intervjuju za revijo Glamour - Kate je dejala, da je v postelji prava mačka. "Sem najslabša kuharica na svetu. Že od nekdaj mislim, da ne moreš biti dober v kuhanju in v seksu, hrano pa tako lahko vedno naročiš. Raje vidim, da moj mož naroča hrano kot seks."

Prejšnje zmagovalke
Medtem ko je Britanka zmago pričakovala, pa je bila lanska zmagovalka ob podelitvi naziva presenečena: "Na sceni sem že 20 let, vi pa mi ta naziv podelite ravno zdaj?" se je čudila. Nazadnje pa je le priznala: "Pravzaprav je res, da se zdaj počutim bolj seksi kot kadar koli prej, nisem pa vedela, da se to opazi tudi navzven."

Leta 2005 je Esquire tovrstno priznanje podelil Jessici Biel, leta 2006 je zmagala Scarlett Johansson, leto pozneje pa je bila najbolj seksi Charlize Theron.

Ali si je 36-letna igralka res zaslužila naziv najbolj seksi ženske na svetu, si poglejte v spodnji fotogaleriji in v priloženem videu.