Kirstie je napovedala novo vojno svojim kilogramom. Foto: EPA
Kirstie je napovedala novo vojno svojim kilogramom. Foto: EPA

"Ne morem verjeti, da sem se znova zredila," je nad svojo težo razočarana igralka, ki ji je pred štirimi leti uspelo precej shujšati in je svojo novo postavo ponosno pokazala celo pri Oprah. Zdaj tehtnica znova kaže prek 100 kilogramov in Kirstie je odločena, da se jih bo znebila, in to kar na očeh javnosti. Gledalci bodo namreč lahko spremljali njeno bitko s težo v resničnostnem šovu Kirstie Alley's Big Life, njen cilj pa je vse prej kot lahek. Želi namreč doseči svojo idealno težo - 63 kilogramov.

V svetu znanih, kjer videz in lepo telo igrata še kako pomemebno vlogo, pa se s kilogrami borijo tudi številne druge zvezdnice, med njimi "Grda račka" America Ferrera, Leona Lewis, Mischa Barton, Kelly Osbourne, Jessica Simpson, Mariah Carey, Tyra Banks, Jessica Simpson, Oprah Winfrey in Britney Spears.

Z odvečnimi kilogrami pa se je moral spopasti tudi njen nekdanji mož Kevin Federline, ob pogledu na tehtnico (nekateri sicer zaradi filmskih vlog) pa so bili že nezadovoljni tudi Vince Vaughn, Matt Damon, Gerard Butler, Nick Nolte, Jim Carrey in Jared Leto.