Anistonino srce spet bije za ljubezen. Foto: EPA
Anistonino srce spet bije za ljubezen. Foto: EPA
Justin Theroux
Theroux se vedno bolj uveljavlja kot scenarist. Foto: EPA

Konec maja je mična Anistonova povabila nekaj svojih najbližjih prijateljev - med njimi Chelsea Handler in Courteney Cox - na svoj dom, da bi jih seznanila s Therouxom, je poročala revija People. "Imeli so se odlično in prav uživali so v Justinovi družbi," je vir povedal reviji.

Iskrica med parom naj bi preskočila med snemanjem filma Wanderlust preteklo jesen. "Drugačen je od moških, s katerimi se je Jennifer sestajala v preteklosti. Zares ga ima rada," je še dodal vir.

Ne samo igralec, tudi scenarist
Theroux se je rodil leta 1971 v Washingtonu. Njegova mati je priznana novinarka Phyllis, oče Eugene pa je po poklicu odvetnik. Svojo kariero v igralskem svetu je začel na šoli Buxton, diplomiral pa je na univerzi Bennington iz vizualnih umetnosti in drame.

Leta 1996 se je predstavil širši javnosti v filmu Ustrelila sem Andyja Warhola (I Shot Andy Warhol). Od takrat pa nastopa tako na Broadwayu kot tudi v številnih filmih (med drugim Mulholland Drive) in serijah. V njegovi biografiji lahko zasledimo gostovanja v serijah, kot so Alias, Raztresena Ally in Seks v mestu.

Leta 2003 pa so ga oboževalci skupine Muse lahko spoznali, ko je nastopil v njihovem videospotu za pesem Hysteria. Ljubitelji franšiznih filmov pa ga poznajo kot pisca scenarija za drugi del Iron Mana. Z režiserjem Jonom Favreaujem pa ga je seznanil kar glavni igralec uspešnice Robert Downey jr.