Jennifer je eno leto ustvarjala svojo dišavo. Foto: EPA
Jennifer je eno leto ustvarjala svojo dišavo. Foto: EPA

"Po letih ustvarjanja različnih vrst olja in losijonov za svoje prijateljice sem si zaželela ustvariti tudi lastno dišavo. Ko sem dobila priložnost, sem jo enostavno zgrabila," je na predstavitvi svoje dišave dejala Jennifer, ki je dodala, da je v dišavo skušala vključiti svoje najljubše sestavine, kot so jasmin, sandalovina, vijolica in mošus.

42-letna Jennifer, ki se je na predstavitvi svoje nove dišave v Mexico Cityju veselo nastavljala fotografskim objektivom, je znova dokazala, da se določene stvari z leti izboljšujejo. Igralka je namreč kljub svojim 42 letom delovala osupljivo v zlati obleki na eno ramo.

Angelinin nakit na prodaj poleti
Medtem ko Jenn predstavlja svojo novo dišavo, pa se njena "sovražnica" Angelina Jolie pospešeno ukvarja z oblikovanjem kolekcije nakita. Eleganten nakit, ki je plod sodelovanja Joliejeve z nekdanjim vodenjem priznane draguljarske hiše Asprey Robertom Procopom, naj bi bil na prodaj že to poletje. Kolekcija ne bo na prodaj v trgovinah, temveč jo bo Procop ponudil neposredno svojim (premožnim) strankam. Vsi prihodki bodo šli v dobrodelne namene.