Stan Wawrinka in Donna Vekić ne skrivata več svoje ljubezni. Foto: Reuters
Stan Wawrinka in Donna Vekić ne skrivata več svoje ljubezni. Foto: Reuters

Hrvaška tenisačica, ki je trenutno 102. igralka sveta, je bila celoten finale zelo nervozna, nato pa še bolj navdušena na tribuni, svet pa so obšle fotografije zaljubljenega para.

20-letna Donna je 11 let starejšega Stana spremljala celoten turnir, par tako svoje ljubezni ne skriva več niti v javnosti, prvič pa sta se kot par pojavila na zabavi WTA pred začetkom Wimbledona. Osiječanka je fotografijo svojega dragega po zmagi na Odprtem prvenstvu ZDA prvič delila tudi na Instagramu, s čimer je njuna ljubezen premierno debitirala tudi na družbenih omrežjih.

V zvezi naj bi bila od aprila lani, že od samega začetka pa sta morala čez nekaj ovir. Stan se je zaradi Donne po šestih letih zakona ločil od žene Ilham, s katero ima petletno hčerko Alexio.

Donna v središču teniškega škandala
Sledil je škandal z avstralskim teniškim igralcem Nickom Kyrgiosom. Spomnimo, dvoboje teniškega turnirja v Montrealu je zasenčil izpad Nicka Kyrgiosa, ki je med dvobojem s Stanom Wawrinko po eni izmed točk siknil: "Kokkinakis je seksal s tvojim dekletom. Oprosti, ker ti moram to povedati." Wawrinka je na to kratko odgovoril: "Tega, kar je izrekel, sam ne bi mogel izreči niti najhujšemu sovražniku. To je nezaslišano in nesprejemljivo. Razočaran sem. Ne morem verjeti, da je neki športnik tako nevljuden in brezobziren."

Champ #proud @usopen

A photo posted by Donna Vekic (@donnavekic) on Sep 11, 2016 at 7:35pm PDT