Taylor je staršem kupila že dva domova. Foto: Taylor Swift
Taylor je staršem kupila že dva domova. Foto: Taylor Swift

Swiftina mama Andrea Gardner in oče Scott Kingsley Swift bosta tako postala stanovalca v razkošnem naselju na prestižni lokaciji v Nashvillu. Živela bosta v dvorcu, ki ima 520 kvadratnih metrov bivalnih površin in stoji na posestvu, velikem šest hektarjev. Poleg tega bosta imela tudi posebno hišo, v kateri je bazen.

21-letna pevka ima sicer nepremičnine še v Los Angelesu in Nashvillu. Vse to pa si lahko privošči brez skrbi, saj je po lestvici revije Forbes trenutno uvrščena kot sedma najvplivnejša zvezdnica, ki ima pod palcem kar 45 milijonov dolarjev.

Taylor pa ni radodarna le do svoje družine, ampak tudi do svojih sodelavcev. Pevke in plesalke, ki so jo od januarja spremljale na turneji Speak Now, je povabila na kratke počitnice. Odšle so na tridnevni izlet na morje v Charleston v Južni Karolini. Tam so uživale na plažah, najele pa so si tudi ladjo.

Fotografije z izleta je Swiftova delila z oboževalci na svojem blogu in jim tudi povedala, zakaj so na izlet odšle. "Tu sta dve stvari o meni, ki ju morda že poznate," je zapisala in razložila, da je prva stvar delanje seznamov, druga pa to, da ima v življenju zelo različna obdobja.

Taylor pravi, da sezname dela že od otroštva, na njih pa si zapiše vse od tega, katere pesmi so ji všeč, do stvari, ki jih želi v življenju doseči. Eden izmed seznamov je tudi seznam krajev, ki jih želi obiskati in med njimi je bil tudi Charleston, kamor so se z dekleti odpravile.

Glede sebe pa je zapisala, da ima obdobja, ko ves čas dela, obdobja, ko bi le gledala Prijatelje, obdobja, ko ves čas posluša glasbo ... "In včasih posnamem veliko fotografij. Te tri dni sem počela to," je zapisala in se zahvalila oboževalcem, saj ji je prav zaradi njih v sklopu turneje uspelo obiskati že skoraj vse kraje na seznamu.