Sta podobna svojima slavnima dvojnikoma? Foto: EPA/Reuters
Sta podobna svojima slavnima dvojnikoma? Foto: EPA/Reuters

Ne, Kate in William si nista na vrat na nos premislila in pohitela s poroko - šlo je za dobro načrtovano marketinško potezo ob izidu nove knjige o najbolj slavnem kraljevskem paru. Znana angleška pisateljica Alison Jackson je v petek izdala knjigo z naslovom Kate & Wills up the Aisle, ob izidu pa se je odločila za uprizoritev njune poroke, pri kateri so ji pomagali dvojniki.

Princa Williama je upodobil 29-letni Simon Watkinson, 22-letna Jodie Bredo je bila njegova Kate, vlogo britanske kraljice pa je spet prevzela Mary Wills, ki je v kraljičini koži na javnih dogodkih doma že več kot 20 let. "Kate" je nosila obleko z dolgo vlečko, "William" je ponosno stal ob njej in čakal, da je vrgla poročni šopek, "britanska kraljica" je imela na glavi krono, na povodcu pa dva psička, okoli njih pa so ves čas brnele kamere in bliskali fotoaparati.

Seveda ni šlo niti brez poročne večerje, a namesto prestižnih kulinaričnih umetnin so na tej "kraljevski poroki" zagrizli kar v slastna piščančja bedrca v restavraciji s hitro hrano.

Ali jim je poroko uspelo dobro "ponarediti", pa po ogledu spodnje galerije presodite sami ...