Kylie Minogue je pozornost zbujala tako s svojim nasmehom kot z rdečo oblekico. Foto: Reuters
Kylie Minogue je pozornost zbujala tako s svojim nasmehom kot z rdečo oblekico. Foto: Reuters

Tik pred prireditvijo se je zgodil neljub incident, saj so se angleški študenti v Londonu znova spopadli s policijo zaradi dviga šolnin in napadli tudi avtomobil, ki je prevažal britanskega prestolonaslednika ter njegovo ženo Camillo. Protestniki so avtomobil brcali in vanj metali barvne bombe, a sta princ in žena ostala nepoškodovana.

Čeprav sta bila Charles in Camilla očitno pretresena zaradi napada protestnikov, sta se vseeno odločila, da bosta izpolnila svojo nalogo in pozdravila nastopajoče na tradicionalnem koncertu. Ko sta se prebila v zavetje gledališča Palladium, je Charlesu nasmešek na obraz vrnila prisrčna avstralska pevka Kylie Minogue, ki ga je pozdravila pred svojim nastopom, poroča Daily Mail. Med rokovanjem sta se zaklepetala in šalila, tako da je moral Gary Barlow, član skupine Take That, kar nekaj časa čakati, preden je sam prišel na vrsto za rokovanje.

Princ je pozdravil tudi preostale člane zasedbe Take That, ki so obiskovalcem postregli z dvema pesmima. Cheryl Cole, nekdanja članica zasedbe Girls Aloud, je predstavila svoj novi singel The Flood, nastopila pa sta tudi hip hop trio N-Dubz in tenorist Russell Watson, ki je zapel pesem Parla Piu Piano iz filma Boter. Manjkalo pa ni niti smeha, saj je prireditev vodil komedijant Michael McIntyre.

Lani je na Royal Variety Performanceu nastopala tudi Lady Gaga, kar si lahko ogledate v spodnjem videu.