George Michael je izrazil mnenje, da je marihuana veliko manj škodljiva kot alkohol. Foto: EPA
George Michael je izrazil mnenje, da je marihuana veliko manj škodljiva kot alkohol. Foto: EPA
George Michael
43-letni pevec premišljuje o tem, da bi se odselil iz Velike Britanije, ker se počuti osovraženega. Foto: EPA

V pogovoru, ki bo prikazan na angleški televiziji ITV, je Michael spregovoril o marsičem, med drugim o svojih preteklih dejanjih.

Znano je, da so ga julija lani ujeli pri nespodobnem opravilu, spolnim odnosom v javnosti z neznancem. Zaradi tega je po vodi splavala njegova zveza s Kennyjem Gossom. Poleg tega pa so ga oktobra lani policisti aretirali zaradi vožnje pod vplivom nedovoljenih substanc in mu obenem izrekli še opozorilo zaradi posedovanja marihuane. Ravno o tej drogi ima 43-letnik veliko povedati.

George se ne spreneveda
"Ne bom se pretvarjal, da marihuana ni moja najljubša izbira, kar zadeva droge. Če bi zdaj zraven mene sedeli policisti in zdravniki, bi se vsi strinjali, da če bi vsi, ki so bili kadar koli odvisni od alkohola, bili namesto tega odvisni od marihuane, bi bil svet lepši za vse," se je razgovoril Michael. "Kar želim povedati je, da se še ni zgodilo, da bi nekdo prišel domov zakajen in pretepel ženo," je dodal Britanec.

Nekdanji Whamovec zapušča Otok?
Morda pa ne bo več dolgo prebival na Otoku. Vsa ta medijska pozornost, ki je bila predvsem negativna in sovražno uperjena zoper njega, ga je spodbodla k razmišljanju o tem, da bi se odpovedal Veliki Britaniji. "Prvič v življenju sem začel razmišljati, da pravzaprav ne bi smel živeti tu. Poznam nekaj krajev, kjer bi lahko živel, ne da bi bil v skrbeh zaradi stalnega nadzora," je bil neposreden zvezdnik.