Gisele Bundchen in Tom Brady se videvata od leta 2006, zdaj sta svojo zvezo potrdila še pred matičarjem. Foto:
Gisele Bundchen in Tom Brady se videvata od leta 2006, zdaj sta svojo zvezo potrdila še pred matičarjem. Foto:

28-letna nevesta je sijala v do tal segajoči obleki z vlečko. Poročna obleka je nastala v priznani hiši Dolce & Gabbana. Poročno slavje, sam obred je potekal v cerkvi svete Monice v Kaliforniji, je bilo skromno. Na poroki je bil po besedah enega izmed svatov tudi sin ženina iz prejšnje zveze, John Edward Thomas Moynahan.

Manekenka z brazilskimi koreninami se je z Bradyjem začela videvati leta 2006. Njuni prijatelji pravijo, da sta ustvarjena drug za drugega. "Prepričan sem, da sta prava dug za drugega. Tom je ob njej srečen," je dejal neimenovan Tomov prijatelj.

Govorice o zaroki so se razširile lani. Na spletni strani TMZ.com so o zaroki pisali decembra lani, in sicer naj bi Tom zaprosil Gisele na zasebnem letalu, vendar je par namigovanja zanikal. Tako so njuni predstavniki za javnost sprva zanikali tudi novice o poroke, vendar so jih kmalu vendarle potrdili. Parček očitno razmišlja tudi o novem domu, saj sta novopečena zakonca konec lanskega leta kupila 11,7 milijona dolarjev vredno zemljišče v bližini Los Angelesa.

A. M.