Gisele Bundchen in Tom Brady sta se poročila. Foto:
Gisele Bundchen in Tom Brady sta se poročila. Foto:

Eden izmed svatov sobotne (ponovne) poroke je za revijo People povedal, da je bila Gisele v beli obleki z dolgo vlečko in s poročnim šopkom iz belih orhidej "preprosto čudovita". Poročni obred z malce več kot dvajsetimi svati je potekal na Giselinem domu v Santa Teresi.

Po obredu je po pisanju revije People 31-letni ženin v sivi obleki in z leto in pol starim sinom Johnom v rokah zbranim povedal nekaj besed. 28-letna nevesta je vsa sijoča sprejemala čestitke navzočih sorodnikov in prijateljev ter se z veseljem fotografirala z njimi.

Zabava po obredu se je nadaljevala v bližnjem hotelu Flor Blanca, ob pol petih zjutraj pa se je zbrana družba vrnila na Giselin dom, kjer so ob sončnem vzhodu še nekaj prigriznili. Gisele in Tom nista pozabila niti na predporočno zabavo. Tako je Tom pripravil fantovščino, Gisele pa dekliščino.

Manekenka z brazilskimi koreninami se je z Bradyjem začela videvati leta 2006. Poročila sta se že konec februarja, zaobljubi pa sta zdaj obnovila še pred sorodniki in prijatelji.

A. M.