Gavin ima precej drugačen okus za glasbo kot njegova pop žena. Foto: EPA
Gavin ima precej drugačen okus za glasbo kot njegova pop žena. Foto: EPA
Gwen Stefani in Gavin Rossdale
Gwen in Gavin je otrok zbližal. Foto: EPA
Gwen Stefani
Gwen Stefani tudi visoko noseča poskrbi, da je vedno modno oblečena. Foto: People.com

Prijatelji so svetlolaski, ki te dni pričakuje svojega prvega otroka z rockerjem, Britancem Gavinom Rossdalom, prinesli darila, kot sta posteljnina za 1.150 dolarjev in 1.240-dolarski lestenec za še nerojenega malčka.

Neki povabljenec je kupil 6.000 dolarjev vredno zlato verižico z začetnicama G in G (Gwen in Gavin). Drugi so bili ''skromnejši'' in so odšteli le vsak po 200 dolarjev za jopice iz kašmirja in darilne košarice.

Zvezdniški gostje
Veliko jih je darila kupilo v modnem losangeleškem butiku Petit Trésor. Gwen je zbranim, med katerimi je bilo veliko zvezdnikov, tudi igralca Christina Applegate in David Arquette, zaupala, da obožuje nosečnost in se že neznansko veseli otroka.

Sicer pa 36-letna pevka v teh zadnjih dneh pred porodom uživa na kalifornijskem soncu. Po izredno delovnih letih, v katerih je koncertirala s svojo skupino No Doubt, izdala svoj glasbeni prvenec Love, Angel, Music, Baby, sodelovala z glasbeniki, kot sta na primer Eve in Pharell, oblikovala modno linijo in pokukala tudi v svet filma z vlogo v Letalcu, si je končno našla čas za sprehode po obali z možem Gavinom.

Tenis, družina, sprehodi
Z nekdanjim pevcem skupine Bush je obiskala tudi teniški turnir Pacific Life Open, saj postavni Gavin obožuje tenis in se redno udeležuje zvezdniških turnirjev.

Par si je našel tudi čas za obisk Gweninih staršev. Pevka je pred kratkim razkrila, da bo otrok, ki naj bi se rodil naslednji mesec, deklica. Naraščaja se veseli tudi bodoči očka, ki podpira Gwen na vsakem koraku.

Neki njegov prijatelj je razkril, da Gavin bere knjige o starševstvu in spremlja vse obiske pri ginekologu. ''Otrok ju je povezal bolj, kot sta kdaj koli bila,'' je še dodal prijatelj. Preden je Gwen zanosila, sta zakonca namreč preživljala krizo, ko se je izvedelo, da je Gavinova 15-letna krščenka, ki z mamo živi v Angliji, pravzaprav njegova hči.