Na rdeči preprogi nikoli nista bila sama. Foto: AP
Na rdeči preprogi nikoli nista bila sama. Foto: AP

Glasbenik Harry Styles in igralka Olivia Wilde naj bi se odločila, da po približno dveh letih zveze začasno ugasneta ogenj ljubezni. "On je še vedno na turneji in zdaj odhaja v tujino, ona pa se osredotoča na svoje otroke in delo v Los Angelesu," je eden izmed neimenovanih virov povedal za People in poudaril, da je poteza, da si vzameta premor in se zato začasno razideta, "zelo prijateljska odločitev".

Stylesovo srčno izvoljenko so do zdaj večkrat opazili tudi v množici na njegovih koncertih. Nazadnje je na njegovo glasbo v Los Angelesu poplesavala 15. novembra s svojimi otroki. "Še vedno sta zelo dobra in tesna prijatelja. V tem trenutku imata drugačne prioritete, ki ju ločujejo," je še delil vir.

Preden se je podala v razmerje z 28-letnim pevcem in igralcem, je bila 10 let starejša zvezdnica zaročena z Jasonom Sudeikisom, s katerim ima osemletnega sina Otisa in dve leti mlajšo hčerko Daisy. Govorice, da je zvezdniški par po devetih skupnih letih odšel po ločenih poteh, so se pojavile novembra 2020. Takrat se je Styles, nekdanji član skupine One Direction, pridružil igralski zasedbi Ne skrbi, draga (Don't Worry, Darling), ki ga je Wilde tudi režirala.

Da se med njima nekaj plete, se je prvič začelo govoriti že januarja 2021, ko so fotografi v objektiv ujeli, kako se na poroki Harryjevega menedžerja Jeffa Azoffa držita za roke. Sčasoma so par pogosteje videli, kako je skupaj preživljal čas in si izkazoval nežnost. Pritisk javnosti na njuno romanco, predvsem zaradi govoric o dogajanju med snemanjem filma Ne skrbi, draga, naj bi bil sicer težek.

Njuna ljubezenska pot je skrivnostna

O podrobnostih ljubezenskega odnosa z mediji sicer nista razpravljala, nikoli se nista sama skupaj sprehodila po rdeči preprogi. "Spoznaš, da ko si resnično srečen, ni pomembno, kaj si tujci mislijo o tebi. Vse, kar ti je pomembno, je, kaj je resnično, kaj ljubiš in koga ljubiš," je zvezdnica dejala v enem izmed intervjujev, meni tudi, da ni nič dobrega, če se zveza javno obravnava. "Oba se trudiva, da zaščitiva odnos. Mislim, da je to zaradi izkušenj, pa tudi zgolj iz globoke ljubezni," je še dodala.

"Če te nekdo fotografira z nekom, to ne pomeni, da si se odločil za javno razmerje," je pozneje v nekem pogovoru pomembnost zasebnosti poudaril tudi Styles, ki je sicer dodal, da nikoli ni javno govoril o svojem življenju zunaj dela, kar pa se mu zdi, da mu je bilo v korist.