Tudi Heather jo ima! Fotografijo namreč, na kateri na policijski postaji zmedeno zre v fotografski objektiv. Foto: People
Tudi Heather jo ima! Fotografijo namreč, na kateri na policijski postaji zmedeno zre v fotografski objektiv. Foto: People
Heather Locklear
Suhljata igralka se očitno še ni rešila iz težav. Foto: EPA

V soboto popoldne je domačinka ob pogledu skozi okno v Montecitu v Kaliforniji opazila, da neka voznica brezciljno tava po ulicah. Avtomobil je čudno poskakoval, voznica se je kar naprej ozirala na zadnji sedež, da bi našla sončna očala, motor je bil zelo glasen, ko pa je parkirala, je avtomobil pustila delno na cesti, tako da je oviral promet.

Ker je bila priča zaskrbljena za vozničino varnost, je poklicala policiste, ni pa vedela, da se je v avtomobilu tako čudno obnašala 47-letna plavolasa zvezdnica.

Kriva je verjetno mešanica zdravil
Ob prihodu mož v modrem je Heather brez težav sodelovala z njimi, le njen pogled je izdajal zmedenost. Zato so jo odpeljali na postajo in opravili preizkuse alkoholiziranosti in sledi drog.

"Vinjena zagotovo ni bila, najverjetneje je, da je vozila pod vplivom zdravil na recept," so sporočili. Nekaj ur po aretaciji je zapustila postajo.

Kam je izginil notranji mir?
Igralka, ki je mnogim ostala v spominu po vlogi Sammy Jo v priljubljeni "žajfnici" iz osemdesetih let, Dinastiji, nato pa je kot preračunljiva Amanda zaigrala tudi v televizijski uspešnici Melrose Place, je pred dvema mesecema končala zdravljenje v Arizoni, kjer se je zdravila zaradi depresije in nemirnosti. Po prihodu s štiritedenskega zdravljenja, za katerega se je odločila sama, je srečna sporočila, da se počuti odlično in da je spet našla svoj notranji mir.

Ji bo Jack spet stal ob strani?
Igralka je bila poročena in tudi ločena dvakrat. Prvič jo je pred oltar popeljal bobnar skupine Motley Crue Tommy Lee, drugič pa kitarist Bon Jovijev Richie Sambora, s katerim ima tudi 10-letno hčer Avo. Trenutno je njen spremljevalec igralec Jack Wagner.

A. P.