Zakon je uradno končan. Foto: EPA
Zakon je uradno končan. Foto: EPA
Heather Locklear
Heather se letom odlično upira. Bi rekli, da je ženska na sliki stara 45 let? Foto: Reuters

45-letna plavolasa igralka je imela po enajstih letih dovolj neukročenega kitarista Bon Jovijev, zato je pri losangeleškem sodišču zahtevala razvezo. Razlog: nepremostljive razlike.

Sodniki so jima ugodili in hkrati razsodili tudi o skrbništvu nad njuno desetletno hčerjo Avo Elizabeth. Dogovor za zdaj za javnost ostaja skrivnost. 47-letni Richie je marca zahteval skupno skrbništvo zanjo, hkrati pa tudi, da sodniki opustijo zahtevo, da bo moral Heather plačevati preživnino za otroka in da mora v veljavo stopiti njuna predporočna pogodba.

Predstavnika krhke plavolase lepotice CeCe Yorke podrobnosti ločitve ni želela komentirati.

Televizijska zvezda stalnica
Heather sodi med majhno skupinico igralcev, ki se lahko pohvalijo, da so hkrati snemali dve zelo priljubljeni seriji osemdesetih let, Dinastijo in TJ Hooker, pozneje pa je igrala še sebično Amando Woodward v nanizanki Melrose Place, ob Michaelu J. Foxu pa tudi Caitlin Moore v humoristični seriji Vsi županovi možje.

Heather očitno "pada" na rokerje, saj je bila pred Richiejem sedem let poročena z bobnarjem skupine Motley Crue Tommyjem Leejem, znanim tudi kot nekdanjim možem Pamele Anderson.

Premešani pari
Za Heather ni znano, ali si je že našla novega partnerja, Richie pa ne skriva, da ni dolgo sameval. Tolažbo je našel kar pri nekdanji najboljši prijateljici zdaj že nekdanje žene, lepi igralki Denise Richards, s katero sta zdaj par že več kot eno leto.