Richie Sambora se tolaži v objemu Denise Richards ... Foto: EPA
Richie Sambora se tolaži v objemu Denise Richards ... Foto: EPA
Heather Locklear
... Heather pa trenutno največ časa preživi s človekom, ki dela v salonu za tetoviranje! Foto: EPA

Sveže ločeni rocker Richie je pred dnevi praznoval 47. rojstni dan, večer prej pa je imela legendarna skupina Bon Jovi razprodan koncert v mestu Hollywood na Floridi.

Pevec Jon Bon Jovi, ki je že vrsto let srečno poročen s svojo srednješolsko ljubeznijo Dorotheo, ki se nerada pojavlja v javnosti, je po odpeti akustični različici uspešnice I'll Be There For You svojemu prijatelju, kitaristu Richieju, v mikrofon zavpil: "Prosim te, naslednjič pa podpiši predporočno pogodbo!" S tem ga je seveda zbodel zaradi ločitvenega postopka, ki postaja vse bolj umazan. Pred meseci sta namreč Richie in plavolasa zvezdnica serije Melrose Place, Heather Locklear, objavila, da je njunega zakona zaradi nepremostljivih razlik po enajstih letih konec. Zdaj se nekdanja zakonca na sodišču borita za skrbništvo nad osemletno hčerjo Avo, celotni postopek pa naj bi bil končan avgusta.

Hitro si je našel novo ...
Richie pa ni dolgo sameval - ekspresno si je našel novo spremljevalko, nekdanje Bondovo dekle in prav tako svežo ločenko, igralko Denise Richards. Pojavila so se celo namigovanja, da sta se golobčka že zaročila, vendar pa sta oba to zanikala. Denise je sredi ločitvenega postopka z igralcem Charliejem Sheenom, s katerim imata tudi dva otroka.

... ona pa tudi - vrtnico namesto njegovega imena!
Kaj pa Heather? Tudi v zvezi z njo se je omenjalo nekaj novih moških, a vitka igralka najprej želi s svojega telesa izbrisati vse spomine na Richieja. Na kolk si je namreč pred leti, ko je bila njuna ljubezen še trdna, dala vtetovirati ime Richie, zdaj pa, ko je romanca končana, ga želi zakriti z vrtnico, zato je že obiskala strokovnjaka, ki bi to lahko naredil.