Skrbništvo nad osemletno Avo si bo par delil. Foto:
Skrbništvo nad osemletno Avo si bo par delil. Foto:
Bon Jovi
Člane skupine Bon Jovi naj bi Samborova žena spravljala ob živce. Foto: Reuters

44-letna Heather je v četrtek na sodišču v Los Angelesu vložila zahtevo za ločitev, kot vzrok pa je navedla nepremostljive razlike. Zaprosila je še, da se uveljavi predporočna pogodba.

Njena predstavnica za tisk ločitve ni hotela podrobneje komentirati. Še decembra sta Samborova zanikala namigovanja o zakonskih težavah in zatrdila, da sta srečno poročena.

Bon Jovi ne bodo jokali
Locklear in 47-letni Sambora sta se poročila leta 1994 v Parizu. Zanjo je bil to drugi zakon, zanj prvi. Par ima osemletno hčerko Avo, za katero Locklearjeva zahteva skupno skrbništvo. Po poročanjih tabloidov naj bi se par odtujil leta 2004, ko je Heather snemala nanizanko LAX in naj bi zavrnila moževe želje po drugem otroku. Viri prav tako trdijo, da je Heather spravljala ob živce člane moževe skupine Bon Jovi.

Heatherin prvi zakon s še enim rockerjem Tommyjem Leejem je trajal od leta 1985 do 1992, igralko pa smo lahko spremljali v serijah Dinastija, T. J. Hooker, Vsi županovi možje in Melrose Place. Skupina Bon Jovi, ki je nanizala uspešnice Livin' on a Prayer in Always, je trenutno na turneji.